Vælg en side

Hvem er vi egentlig?

Ejer af VisuelGrafik

Jonathan Eis Benzon:

Jeg kommer fra et kreativt civilingeniørhjem. Min mor som kunstner og min far som opfinder og produktudvikler.

I en ung alder begyndte jeg at interessere mig for computer 2D grafik. Jeg var tidligt inspireret af kunstnerverdenen og ideen om at kunne skabe noget på min egen måde. Derudover var jeg ekstremt computerspil interesseret. Det var tanken om at udvikle spil, der fascinerede mig mest. I København fik jeg undervisning i scratch.

Inden jeg skulle vælge uddannelse efter folkeskolen, tog jeg et tegnekursus og efterfølgende et kursus på Truemax i København for at lære 3D. Tanken om at blive spiludvikler tiltalte mig meget.

Jeg flyttede som 16-årig til Jylland for at tage en webintegrator uddannelse på 3D College i Grenaa. Der lærte jeg at lave spil-grafik og hjemmesider. De største programmer vi arbejdede med var 3Dsmax, Photoshop, Visual Studio og Unity. Eftersom vi også lærte at lave hjemmesider med C#, HTML, JavaScript og CSS fik jeg en god forståelse for, hvordan kodning virker. Det blev hurtigt interessant og sjovt at lave sin egen funktionalitet vha. C#. I grupper udviklede vi spil og med hjælp fra et Unity Plugin (playmaker) lavede jeg funktionalitet med Visuel Scripting. Under uddannelsen var jeg en måned på University of Washington i Seattle, hvor vi i grupper udviklede vores egne spil i Unity. Under arbejdet med spiludvikling gik det op for mig, at jeg interesserede mig ligeså meget for kodning som for grafik. Jeg bestod webintegratoren med karakteren 12 og var fast besluttet på at skulle have en uddannelse inden for kodning, men hvilken? Jeg valgte HF (afslutter juni 2018), da jeg vidste, at det var nødvendigt for at kunne søge ind på universitetet.

 

Min tid som udeboende i Grenaa har gjort mig til en selvstændig, moden og pligtopfyldende studerende.

Jeg har i min fritid startet egen virksomhed, hvor jeg laver hjemmesider. Udover at lave hjemmesider er jeg ansat på kontrakt hos Markets & Money Advisory, hvor jeg designer publikationer.